Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Debat over wijken en kernen in Leerdam

Vrijdag 9 november 2018 in Leerdam

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018 vinden er diverse interessante debatten plaats. Op vrijdag 9 november wordt er in partycentrum Het Dak in Leerdam gedebatteerd over de vraag hoe het wijk en kernenbeleid van de nieuwe gemeente er uit moet gaan zien.

De nieuwe gemeente Vijfheerenlanden bestaat uit maar liefst 15 kernen. Wat die kernen met elkaar delen is dat ze allemaal uniek zijn.

Hoe kan de nieuwe gemeente recht doen aan al die unieke karakters en toch dichtbij en betrokken zijn? Wat kunnen en willen inwoners zelf doen in hun directe leefomgeving? Welke ruimte vragen zij hiervoor van de nieuwe gemeente?

 

Wijk- en kernenbeleid

Interessante vragen die op 9 november aanstaande in Partycentrum Het Dak te Leerdam aan de orde zullen komen in een debat over het wijk- en kernenbeleid van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. In een interactief programma zal gespreksleider Bert van der Lee (directeur/bestuurder o2a5) de lijsttrekkers van de acht deelnemende partijen uitdagen zich uit te spreken over dit boeiende onderwerp.

 

Het debat start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar.

9 november

19.30 uur

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9
4142 EG LEERDAM