Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 november 2018

Kiezers bedankt!

Kiezers bedankt!

D66 heeft vooral in Vianen hoog gescoord bij de verkiezingen van de gemeenteraad Vijfheerenlanden: we zijn daar de grootste partij. Dat moeten we nu ook in de rest van Vijfheerenlanden zien te bereiken. Jan Paternotte en Rob Jetten danken iedereen voor hun inzet.

 


 

Onze bestuursvoorzitter, Arie de Groot, zond een dag na de verkiezingen onderstaande e-mail aan onze leden:

Dag allemaal,

Gisteravond laat hebben we de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezing dan eindelijk vernomen.
Zoals jullie wellicht al vernomen hebben is het CDA met 7 zetels de grootste partij geworden en zal waarschijnlijk het voortouw nemen in de coalitie onderhandelingen.
D66 heeft het redelijk/goed gedaan met 3 zetels (bijna 4). We zijn de grootste partij in Vianen geworden !!! en hebben helaas nog niet zo goed gescoord in Leerdam en Zederik.
Vandaag wordt er opnieuw geteld en vastgesteld welke personen (eventueel met voorkeur stemmen) in de nieuwe gemeenteraad komen. Vrijdag a.s. zal de uitslag dan officieel bekend gemaakt worden en kan de informateur aan de slag.
De informateur is de heer Ad de Regt en zal zaterdag zijn eerste gesprekken hebben. Namens ons zullen Christa Hendriksen en ik deze gesprekken voeren.

Rest mij jullie, maar vooral Jaap Breur als campagneleider hartelijk te danken voor jullie steun en stem en verwacht jullie op 28 november a.s. op de AAV te zien. Wij zullen daar de laatste ontwikkelingen en de voortgang in de coalitievorming met jullie te delen.

Met vriendelijke groet,

Arie de Groot