Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 9 oktober 2018

Verkiezingsprogramma in de praktijk: zondagopenstelling

Verkiezingsprogramma in de praktijk: zondagopenstelling

Dit is een item uit ons verkiezingsprogramma:

Zondagopenstelling

D66 Vijfheerenlanden is voor de verruiming van winkeltijden. Ondernemers moeten zelf kunnen bepalen wanneer zij hun zaak openen. Als winkels het hele weekend geopend zijn, geeft dat mensen meer vrijheid hun huishouden te organiseren. Ook zorgt zondagopenstelling voor hogere inkomsten voor ondernemers en genereert het economische groei en banen. Vanzelfsprekend zijn ondernemers vrij om hun winkel niet op zondag open te doen. Op die manier kan de ondernemer zelf bepalen wat bij hem en zijn onderneming past.

Wij komen hiermee tegemoet aan de wensen van een aantal winkeliers. Laat de keuze over aan ondernemers!